MENIU CAUTĂ

Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Concurentul de la “Ultimul Trib “ a făcut anunțul trist

Distribuie

Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Vestea a căzut ca un trăznet pentru concurentul de la Ultimul Trib". Acesta a postat pe contul de socializare o imagine cu părintele său, alături de care a scris un mesaj cutremurător.

„Mi-e greu sa-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună… Mi-e greu și mie să accept…dar trebuie…Odihnește-te în pace, TĂTICULE ?” au fost cuvintele  lui Ionuț Iftimoaie.De asemenea, acesta și-a schimbat imaginea de profil de pe contul de socializare, cu una ce reprezintă doliul.

 

Prietenii virtuali ai campionului K1 i-au transmis mesaje de susținere și condoleanțe. „Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!,  Dumnezeu să-l ierte ,  Condoleanțe, prietene!,  Dumnezel să-l ierte și pe voi să vă întărească. Condoleanțe” au fost doar câteva dintre zecile de mesaje pe care i le-au transmis fanii, sportivului. Ionuț Iftimoaie este cel de-al doilea concurent de la ” Ultimul Trib”, care primește o așa veste cutremurătoare. Zilele trecute, sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

Citește mai multe despre Ionuţ Iftimoaie pe Libertatea.

Comentarii