Ileana Conta, Bucuresti, 5 mai 1982, ora 12.15  Taur cu Ascendent in Leu. Foarte cocheta, inteligenta, cu o mare putere de adaptare, dar cu prea putina forta de decizie, are un dezvoltat simt al dreptatii, care o ghideaza permanent. Personalitate complexa, va calatori mult, va avea mai multe case si va aborda mai multe studii, fara a le definitiva. Senzuala si cu sex appeal, se va casatori o singura data si nu va avea copii. Nici in urmatorii ani nu va sti sa-si aleaga cei mai potriviti parteneri si va avea senzatia pana in 2008 ca independenta ii este anulata, fie de boala, fie de conditiile de viata.


Vlad Georgescu, Vaslui, 29 aprilie 1983, ora 3.00  Taur cu Ascendent in Varsator. Daca ora nasterii e corecta, sunteti un fan al prieteniei si reusiti sa aveti multi amici, chiar daca nu toti va doresc binele. Dorinta de a studia nu va putea fi implinita decat cu eforturi maxime. Va veti implica in multe profesii si veti pleca si peste hotare, fara a ajunge la stabilitatea financiara dorita. Sunt posibile doua casnicii, in urma carora apar doi copii norocosi. Mare atentie la tulburarile endocrine! In 2006 se vor schimba foarte multe lucruri, mai ales in sfera profesionala.


Jeana Mastane, Colibasi, 19 septembrie 1982, ora 17.45  Fecioara cu Ascendent in Pesti. Prea sensibila, isi anuleaza pragmatismul prin indecizie si incapacitatea de a alege cea mai potrivita activitate profesionala. Energica si comunicativa, va prefera sa-si faca o cariera peste hotare (sau in alt oras decat cel natal). Nu este exclus sa se casatoreasca de doua ori, cu toate ca respecta institutia familiei, si sa devina casnica pentru a-si creste copiii. Va renunta la prieteni si se va dedica intru totul familiei. Mare atentie la bolile renale ce pot aparea din adolescenta!


Steliana Mireanu, Focsani, 11 octombrie 1979, ora 5.15  Balanta cu Ascendent in Balanta. Pragmatica si foarte incapatanata, senzuala si orgolioasa, nu este lipsita de sentimentalism si o buna doza de romantism desuet. Gata sa-si asume responsabilitati prin care sa-si ajute prietenii, va avea toata viata noroc financiar cat pentru trei persoane. Se va casatori o singura data si va avea doi copii. In perioada urmatoare va trebui sa accepte cu stoicism toate schimbarile profesionale si sa astepte o revigorare a acestui sector. De altfel, incepand cu vara acestui an, se vor ivi alte sanse de a castiga bani.


Andrei Relian, Bucuresti, 28 noiembrie 1982, ora 22.30  Sagetator cu Ascendent in Leu. Anarhic, rebel, contestatar, isi manifesta candoarea si ingenuitatea cu deosebire in increderea exagerata pe care o are in altii. In general, tinde sa-si aprofundeze cunostintele, macar pentru a-i impresiona pe cei din jur. Este deosebit de energic, ambitios si incapatanat. Lipsit de prieteni, se va apropia de ceilalti membri ai familiei. Se casatoreste o singura data, dar nu va avea copii. In perioada urmatoare, este foarte posibil sa se casatoreasca.


Ramona Sinescu, Ploiesti, 3 august 1993, ora 5.45  Leu cu Ascendent in Leu. Tendinta de a se impune si de a-i dirija pe cei din anturaj inca de la o varsta frageda. Ambitia excesiva o poate impiedica sa-si realizeze o parte din dorintele cele mai dragi. Are o fantezie deosebita, mult noroc financiar, dar si tendinta de a cheltui fara rost. Cele mai bune sanse profesionale le va avea in domeniul arhitecturii. Este posibil sa se casatoreasca o singura data. Nu-i va placea sa calatoreasca, poate si pentru ca nu va putea sa se afirme ori sa se impuna la fel de usor.

Urmărește-ne pe Google News