Mergi direct la conținut »
Tavi Oprea, tânărul acuzat că a ucis o bătrână în Onești. Bărbatul venise la înmormântarea bunicii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tavi Oprea, tânărul acuzat că a ucis o bătrână în Onești. Bărbatul venise la înmormântarea bunicii

Tavi Oprea, tânărul acuzat că a ucis o bătrână în Onești. Bărbatul venise la înmormântarea bunicii

Tavi Oprea, tânărul acuzat că a ucis o bătrână în Onești, în timp ce era drogat. Bărbatul, care este un cunoscut bucătar pe litoral, venise acasă la părinți pentru a participa la înmormântarea bunicii.

Cu o zi înainte de funeralii, Tavi Oprea, în vârstă 28 de ani, a agresat o cerşetoare la priveghiul bunicii, scrie observator.tv. Tatăl bărbatului a observat că fiul său a devenit violent și l-a dus acasă, unde l-a încuiat înăuntru.

Bărbatul a sărit de la etajul întâi și, desculț fiind, a intrat într-o altă scară de bloc, unde știa că este un fotoliu, notează sursa citată.

Acoloi a întâlnit o bătrână care, în acel moment, ducea gunoiul. Un vecin a auzit cum Tavi Oprea țipa la femeie și a ieșit pe scara blocului.

Tânărul l-a lovit cu pumnul, iar atunci omul a fugit ca să sune la 112. Când s-a întors, bărbatul a avut parte de o imagine de coșmar.

Tavi Oprea, tânărul acuzat că a ucis o bătrână în Onești

sursă foto: unupetrotus.ro

Pensionara de 78 de ani era fără cunoștință și plină de sânge. Prăvălit peste ea era Tavi Oprea, tânărul acuzat de comiterea crimei. Cel mai probabil, agresorul a adormit peste victima sa căreia i-a aplicat mai multe lovituri.

sursă foto: observator.tv


Citește și Cum s-au scurs 12 milioane de lei la primăriile din țară pe credite și lucrări aiurea


 

Close
Închide
  Close