MENIU CAUTĂ

Un taximetrist băut a fugit de polițiști și a intrat cu mașina în gardul unei case

Distribuie

Urmărire ca în filme, la Gherla. Un taximetrist aflat în stare de ebrietate a pornit într-o cursă nebună cu agenţii de poliție pe urme, în timp ce aceștia încercau să îl tragă pe dreapta.

Un taximetrist care băuse mai multe pahare de alcool a fost la un pas să fie lovit de tren, pentru că nu a oprit la calea ferată, iar la final a intrat cu mașină în gardul unei case.

Oamenii legii l-au supravegheat de la distanță și au așteptat că acesta să se pună cu mașină în mișcare pentru a-l putea opri în trafic. I-au făcut semnalele regulamentare de oprire, dar taximetristul a accelarat și mai mult. La ieșirea din oraș, oamenii legii spun că taximetristul a trecut cu mașină pe culoarea roșie a trecerii la nivel cu calea ferată, fiind extrem de aproape de a fi lovit de tren.

Urmărirea a continuat în localitatea vecină, Mintiu Gherlii. Acolo, șoferul a vrut să se facă nevăzut pe o stradă care duce în câmp, dar din cauza vitezei și a alcoolului, a ratat o curbă și s-a oprit în gardul unei case de pe marginea drumului.

Polițiștii au chemat o ambulanță pentru a-i acordă șoferului îngrijiri medicale, dar din fericire rănile suferite au fost minore. Oamenii legii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, informează dejeanul.ro.  Taximetristul riscă acum să își piardă locul de muncă, dar va răspunde și în față legii și va rămâne  fără permis de conducere pentru că nu a oprit la semnalele agentului de poliție și pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Citește mai multe despre taximetrist pe Libertatea.

Comentarii