De Izabela Ionita,

A venit ziua cea mare! Atentie! Femeile sa traga aer in piept si sa si-l umfle, iar barbatii sa caste ochii: incepe ‘Ia-te in piept cu Simona-Sensual’, cel mai fierbinte concurs al primaverii. Simona lanseaza azi provocarea romancelor ‘dotate’: aratati-va sanii si puteti ajunge noua vedeta a rubricii Vremea.


Dupa campania de anul trecut ce a avut-o protagonista pe Nicoleta Luciu si in urma careia castigatoare a iesit Cristina Cristescu, cele mai frumoase si mai curajoase femei din Romania sunt asteptate sa se ia la intrecere cu Simona-Sensual. De azi incepe ‘Ia-te in piept cu Simona-Sensual’, o noua campanie care pune la bataie premii generoase, dar si sansa de a fi vedeta a rubricii Vremea din Libertatea. Pentru ca Nicoleta Luciu e acum o sexy viitoare mamica, cititoarele fidele ale ziarului nostru sunt asteptate sa intre in competitie cu Simona-Sensual.

‘Cu cativa ani in urma, eram doar o fata obisnuita care incerca sa-si construiasca o cariera in muzica’, isi aminteste Simona. ‘Cred ca nu sunt prea subiectiva daca spun ca aratam la fel de bine ca acum, doar ca nimeni nu ma cunostea. Viata mea s-a schimbat dupa ce am aparut pentru prima oara la rubrica Vremea din Libertatea. Am devenit peste noapte cunoscuta, oamenii ma opreau pe strada sa ma intrebe cum e vremea prin tara. In plus, mi s-au deschis multe usi si in ceea ce priveste cariera mea muzicala’, ne-a spus Simona.


‘E o onoare pentru mine sa stiu ca atatia oameni au apreciat aparitiile mele in Libertatea. A venit timpul ca o alta fata obisnuita sa calce pe urmele mele, sa simta si ea gustul succesului si sa se bucure de notorietatea pe care eu am capatat-o odata cu aparitia in Libertatea” Simona-Sensual


Ea a avut cei mai frumosi sani in 2007


Cristina Cristescu a castigat concursul ‘Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu’, organizat anul trecut de Libertatea. Frumoasa blonda a fost votata de cititorii ziarului nostru drept posesoarea celui mai frumos bust. ‘Imi aduc aminte ca am plans de bucurie cand am castigat. A fost o competitie frumoasa si nu am regretat nici un moment ca m-am inscris’, ne-a povestit Cristina.

Frumoasa bucuresteanca a avut apoi un an excelent, in care a realizat un pictorial pentru Playboy, a jucat in serialul ‘La servici’ de la PRO TV, unde a si cunoscut-o pe Nicoleta Luciu, a prezentat rubrica Vremea din Libertatea, a devenit una dintre cele mai cunoscute manechine din Romania, iar recent si-a deschis propria agentie de modele.
Aceasta este fotografia trimisa in 2007 pe adresa redactiei Libertatea de Cristina Cristescu, cea care a castigat editia de anul trecut a concursului ‘Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu’


Citeste regulamentul concursului aici:
https://www.libertatea.ro/index.php?section=concurs&screen=piept


 

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile