De Monica Stan,

Tratamentele-minune care albesc dinții chiar există și nu afectează smalțul ci, din contra, ajută dantura să fie mai sănătoasă. Aceasta pentru că proceduri precum albirea 3D debutează cu detartraj și periaj profesionale, apoi continuă cu airflow. Dacă primele două curăță foarte bine dinții, atât la suprafață cât și subgingival, airflow-ul desăvârșește efectul de albire cu ajutorul unui jet de aer, apă și bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, proiectat atât pe suprafețele dentare, cât și în zonele interdentare sau subgingivale, care sunt inaccesibile periajului manual. ”Jetul de apă care conține particule abrazive de bicarbonate îndepărtează foarte eficient toate petele și depunerile existente pe suprafața dentară, acționând ca un medicament. În plus, procedeul asigură și un masaj gingival eficient, care restabilește circulația de tip terminal”, a explicat dr. Laura Mocanu, specialist în stomatologie generală.

dr stomatolog laura mocanuPachetul se finalizează cu o ședintă de albire la lampa cu plasma, care în doar 30 de minute vă poate ajuta să aveți dinți cu până la 8 nuanțe mai albi. Este o albire de ultimă generație, iar rezultatele sunt spectaculoase. Conform specialistului, albirea dentară e recomandată, de două ori pe an, pacienților care nu au probleme dentare importante nerezolvate, precum carii sau retracții gingivale. ”Foarte multă lume apelează la albirea dentară. Oamenii au înțeles că nu e nimic dăunător în această procedură atâta timp cât manopera medicală este 100% controlată. Nu are ce să se întâmple dacă nu se abuzează de această metodă”, subliniază medicul.

Atenție ce alimente consumați după albire!

În funcție de aspectul dinților, medicul poate recomanda, după procedurile de albire dentară, evitarea unor alimente care ar putea colora dantura, mai multe zile după tratament. ”În cazul în care pacientul nu ține cont de aceste indicații și bea cafea sau vin roșu, mănâncă zmeură sau struguri negri spre exemplu, dintele poate reveni la culoarea dinainte, mult mai repede”, a mai spus stomatologul.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu