Mergi direct la conținut »
Telefoane pe care să le cumperi de Black Friday 2017

Dacă încă nu te-ai decis cu privire la smartphone-ul pe care să îl alegi, îți prezentăm câteva telefoane pe care să le cumperi de Black Friday 2017.

Un studiu cu privire la Black Friday arată că 48% dintre români vor să își cumpere neapărat ceva, iar 38% vor face cumpărături doar dacă vor găsi prețuri cu adevărat mai mici.

Un telefon mobil de ultimă generație, la care visezi de ceva vreme, ar putea să fie achiziționat de Black Friday, atunci când majoritatea magazinelor oferă reduceri substanțiale.

Telefoane pe care să le cumperi de Black Friday 2017

Smartphone Samsung C5 la 1.099 lei, redus de la 1.279 lei. Dispozitivul vândut de cel.ro are ecran de 5,2 inchi, rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, cameră foto de 16 megapixeli, 4 GB de memorie RAM și 32 GB pentru stocare.

Apple Iphone 8 – Pentru că este un produs nou lansat, la acest tip de telefon nu se vor acorda mari reduceri. Dar, totuși, de pe cel.ro, poate fi achiziționat cu un discount de 100 de lei față de prețul normal.

Samsung Galaxy Note 8Redus cu 6%, la un preț de 4.199 lei, acest telefon te așteaptă pe eMAG. Are S Pen, procesor pe 10 nm, 6GB RAM și spațiul intern de stocare de 64GB. În plus, dispozitivul este rezistent la apă și praf

Samsung Galaxy S8, cu un dsplay Infinity și carcasă de aluminiu poate fi o altă opțiune bună. Redus cu 16%, la 2.999 lei, și având memoria RAM de 4GB și memoria internă de 64GB, telefonul oferă o experiență de folosire de înaltă calitate. Standardul IP68 își permite să folosești telefonul chiar și în condiții de ploaie.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Huawei P10 Plus, cu o memorie RAM de 6GB, este ideal pentru cei care adoră să își facă selfie. Portretele realizate cu camera acestui telefon sunt extrem de clare datorită sistemului dual de lentile ce combină un senzor monocrom de 20 megapixeli cu unul RGB de 12 megapixeli. Telefonul, redus cu 11%, poate fi cumpărat de AICI.

Xiaomi Mi Mix este unul dintre cele mai bune telefoane produse de chinezi, având memoria Ram de 6Gb și memoria internă de 256 GB. Are două camere, cea principală de 16 MP, iar cea secundară are 5 megapixeli și poate fi achiziționat de la eMAG.

BlackBerry KEYone redus cu 10%, la prețul de 2.499 lei, vine cu două camere, una principală, de 12 MP, li una secundară, de 8 MP, memorie RAM de 3GB și tastatură Qwerty. În plus, dispune de cel mai înalt sistem de securitate, DTEK.

HTC U11 la un preț de 2.749 de lei, redus cu aproape 20%? Telefonul are ambele fețe din sticlă, este rezistent la apă și are o margine sensibilă pe care poți seta anumite aplicații pe care le activezi printr-o strângere a telefonului. Memoria poate fi extinsă până la 2TB prin intermediul unui card microSD.

Close
Închide
  Close