Mergi direct la conținut »
UPDATE  / A fost stabilit prejudiciul, în cazul jafului din Brașov. Hoții au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / A fost stabilit prejudiciul, în cazul jafului din Brașov. Hoții au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii

UPDATE / A fost stabilit prejudiciul, în cazul jafului din Brașov. Hoții au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii

Mai mulți indivizi au încercat să dea o spargere în Brașov, la un ATM situat în cartierul Răcădău. Potrivit primelor informații, aceștia au aruncat în aer bancomatul! Tentativa de spargere a avut loc în jurul orei 4 dimineața.

UPDATE – Ora 16.20: Poliția a confirmat că vineri, 28 decembrie, la momentul închiderii filialei bancare, în bancomat se aflau 160.000 de lei (aproximativ 35.000 de euro) și aceasta este considerată valoarea prejudiciului. Autoritățile au comunicat că hoții au folosit mai multe butelii cu gaz, pe post de explozibil, pentru a disloca ATM-ul din perete.


Tentativa de spargere a avut loc la sediul CEC Bank din Răcădău. Un martor a declarat pentru presa locală că hoții au dat lovitura, după ce au aruncat în aer bancomatul.

„La dată 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Brașov a avut loc o explozie. În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă formată din polițiști de Investigații Criminale, Criminalistică și polițiști de Ordine publică care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, ușa și geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât și un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părți din acestea fiind împrăștiate pe trotuarul și carosabilul din față sucursalei. În acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea autorilor”, au transmis polițiștii brașoveni.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Indivizii au fugit de la fața locului, după declanșarea alarmei, nefiind clar la această oră dacă au reușit să fugă și cu banii.

La fața locului polițiștii fac cercetări, fiind prezentă și o echipă pirotehnică, pentru a se stabili cu ce încărcătură a fost aruncat în aer bancomatul.

Foto: Observator TV


Citește și:

Terenurile Ikea, Băneasa Shopping Center, Ambasada SUA și notariatul Ioanei Băsescu au fost confiscate. Afaceristul Puiu Popoviciu, obligat să le restituie statului. Ce urmează

Close
Închide
  Close