„Nu mi-a explicat ministrul Justiţiei consecinţele Ordonanţei, mi le-am explicat eu pe larg pentru că știu să citesc. Am citit întreg actul normativ, dar nu era de competenţa mea decât această prevedere. Am dat avizul pentru că se traduceau în legislaţia româna prevederi ale unei directive a Parlamentului European şi a Consiliului Europei şi trebuia sa fim de acord cu această traducere”, a spus Meleşcanu.

Și ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat luni la DNA în același dosar, unde a fost audiată în calitate de martor.

„Am fost audiată în calitate de martor, am dat toate datele acolo. (…) O să facă DNA comunicări prin Biroul de presă”, a spus Carmen Dan, la ieşirea din sediul DNA.

Ministrul de Interne a fost audiat la DNA aproximativ o oră şi jumătate.

În acest dosar, DNA face cercetări in rem, asupra faptei, și a convocat mai mulți oficiali din Guvernul Grindeanu. Spre exemplu, miercuri a fost audiată Grațiela Gavrilescu, ministrul pentru relația cu Parlamentul, după ce anterior fuseseră chemați la DNA și doi foști secretari de stat din Ministerul Justiției, dar și alți funcționari.

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă