MENIU CAUTĂ

Teodorovici, despre Darius Vâlcov: ”Nu ai voie să faci un astfel de lucru. Legea este egală pentru toți”

Distribuie

Teodorovici, despre Darius Vâlcov: ”Nu ai voie să faci un astfel de lucru. Legea este egală pentru toți”.

Ministrul Finanțelor a declarat azi că Darius Vâlcov trebuie pedepsit conform legii pentru faptul că a publicat pe Facebook fișa medicală a unui protestatar din Piața Victoriei. Din respectivul act medical reiese că respectivul protestatar ar avea probleme psihice.

Teodorovici, despre Darius Vâlcov: „Prevederea legală trebuie aplicată, indiferent cine este acea persoană”

„Noi tot timpul comentăm în afara zonei respective. Şi de la comentariu la comentariu se amplifică un subiect în mod nejustificat. A făcut o astfel de postare. Legea prevede că nu ai voie să faci un astfel de lucru. Prevederea legală trebuie să fie aplicată indiferent cine este acea persoană, că sunt eu, că e Darius Vâlcov, legea este pentru toţi egală.

Nu cunosc cadrul legal respectiv. Eu am vorbit şi ieri cu Darius Vâlcov despre situaţia acesta, dar ca principiu general şi nu vreau să comentez mai mult, domnule, ai făcut o anumită acţiune, ai o prevedere legală care spune clar ce se întâmplă, aplică legea!”, a spus marţi Teodorovici la Senat, a notat agerpres.


Citește și: 

VIDEOREPORTAJ/Parlamentarii s-au întors la muncă. „Nu toți am avut concediu. Eu sunt mai vulcanic, mi-am încărcat bateriile într-o săptămână”

Citește mai multe despre darius valcov, proteste și teodorovici pe Libertatea.

Comentarii