De Mihai Niculescu,

Testul realizat de specialiști asupra recentului model de Samsung Galaxy Fold – versiunea a doua- s-a concentrat asupra durabilității ecranului pliabil – partea sensibilă a smarphone-ului.

În test s-a utilizat o mașinărie care îl închide și deschide cu rapiditate, iar modul în care a fost făcut a fost de departe mult mai brutal decât acțiunea oricărui utilizator, a remarcat Business Insider.

Rezultatul testului a fost surprinzător pentru toată lumea: Nu numai că ecranul nu s-a stricat, ba chiar a rezistat unei serii de 120.000 de cicluri de închidere/deschidere. Acest lucru înseamnă că fabricantul a remediat problema de fabricație, într-un mod „uimitor” arată sursa citată.

Testul pe Samsung Galaxy Fold a durat 14 ore și a fost imortalizat într-un video publicat de portalul CNET.

Zgomotul de pe fundal arată că mașinăria mecanică de test trântește cu putere ecranele unul de celălalt, așa cum nici un utilizator nu ar face-o, cel puțin nu voit și nu de 120.000 de ori, timp de 14 ore.

„Este pur și simplu uimitor cum a supraviețuit Samsung Galaxy Fold unei utilizări atât de brutale, precum în testul efectuat de CNET” au scris jurnaliștii de la Business Insider.

via Gfycat

Spre comparație, un video oficial publicat de Samsung cu un test similar, dar mult mai „blând” arată că aparatul ar rezista la 200.000 cicluri de deschidere/închidere.

Sursa imagini: Samsung/Youtube

Citeşte şi:

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi
HOROSCOP

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi