Cel mai dur alegător de pe planetă este UN ROMÂN! Tiberiu Uşeriu a câştigat cel mai greu maraton!

Consilierii județeni din Bisitrţa au aprobat luni, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind acordarea Premiului de Excelență a Județului Bistrița-Năsăud lui Tibi Ușeriu pentru câștigarea maratonului Ultra 6633. Astfel, consilierii județeni au aprobat alocarea unei sume brute de 29.000 de lei, în conturile maratonistului urmând să intre suma de 25.000 de lei.

După ce va reveni în țară Tibi Ușeriu va fi premiat într-un cadru oficial, în ședința ordinară a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din 31 martie.

Acesta este al doilea premiu de excelență acordat de autoritățile județene, Tibi fiind al doilea premiant după olimpicul Rareș Buhai.

tibi3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3


 

Cum s-a pregătit Tiberiu Ușeriu înainte de a porni  la cel mai dur maraton: Face baie în lacul înghețat și doarme în fața casei. Așa se antrenează românul care pleacă la cea mai dură cursă desfășurată la Polul Nord | FOTO

Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”
Recomandări
Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”


 

La două zile după finalul fericit al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Ușeriu, care pleacă marţi seară din Canada, urmând să ajungă miercuri noapte în România, a povestit, pentru sportulbistritean.ro cum au decurs primele ore de după maratonul de 566 de kilometri pe care l-a câştigat.