De Dragoș Tănase,

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă și lovire și alte violențe.

Ancheta a fost declanșată la data de 25 mai, când polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de un medic cu privire la faptul că la camera de gardă se află un tânăr care a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii au stabilit că la acea dată, în timp ce persoana vătămată se afla în fața unui club de pe raza sectorului 3, însoțit de un alt bărbat, aceștia au fost agresați fizic de către agenții de pază ai clubului.

Camerele de supraveghere din preajma clubului au surprins incidentul:

În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați și depistați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia au fost conduși la sediul subunității pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina celor trei s-a stabilit că, în data de 25 mai 2019, în jurul orei 06.30, în timp ce persoanele vătămate se aflau în fața clubului, cei trei bărbați, agenți de pază ai clubului, aflați în timpul serviciului, i-ar fi agresat fizic, lovindu-i și pulverizându-le spray iritant lacrimogen.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Ulterior, persoanele vătămate au fost transportate la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și lovirea sau alte violențe, cu cei trei bărbați în stare de reținere.

Oamenii legii fac precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Citeşte şi:

Doi tineri au amenințat cu pistolul și cuțitul un bărbat căruia i-au furat mașina, în Constanța

Un individ din Oradea, arestat pentru relații intime cu o minoră, le-a spus judecătorilor că agățatul pe Facebook era pentru el „o distracție”

Doi traficanţi de droguri, prinşi în flagrant într-un club din Mamaia. Suspecții încercau să vândă, printre altele, canabis și cocaină

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă