Mergi direct la conținut »
VIDEO / TIR jefuit în mers, pe E85, la peste 90 km/h! Șapte bărbați au furat laptopuri și electrocasnice de 50.000 de euro
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / TIR jefuit în mers, pe E85, la peste 90 km/h! Șapte bărbați au furat laptopuri și electrocasnice de 50.000 de euro

VIDEO / TIR jefuit în mers, pe E85, la peste 90 km/h! Șapte bărbați au furat laptopuri și electrocasnice de 50.000 de euro

Poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic luni seara, pe 10 decembrie, pe centura municipiului Buzău, trei autovehicule în care se aflau şapte bărbaţi, suspectați de furt. Aceștia are bănuiţi că au sustras laptopuri şi produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de eurom dintr-un TIR aflat în mers.

Au urmărit camionul, luni, după ce a plecat din București spre Chișinău, în Republica Moldova, iar între Râmnicu Sărat și Focșani, în jurul orei 22.00, unul dintre ei s-a apropiat cu botul maşinii de TIR, în timp ce altul, aflat pe capota maşinii, fura bunurile din remorcă. Totul s-a întâmplat pe Drumul European 85 (E85).

În imaginile surprinse de o cameră video montată pe autocamion arată cum, la 91-92 kilometri/oră, unul dintre bărbați își riscă viața și iese pe capota autoturismului, apoi se apropie de TIR pentru a fura laptopurile și produsele electrocasnice. (Data și ora de pe înregistrare nu sunt setate conform zilei și orei la care a avut loc evenimentul)

De altfel, gruparea – care acţiona cu două autoturisme şi o utilitară, era urmărită de mai mult timp de poliţişti. Una dintre mașini se poziţiona, strategic, în faţa camionului pentru ca cel din spate să poată fura marfa.

Cei şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, scrie reporterbuzoian.ro.

Cercetările vor fi continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse între 1 şi 5 ani de închisoare.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

O tentativă de jaf aparte a avut loc, în luna noiembrie, și pe un drum din județul Botoșani. Atunci, mai mulți tineri au regizat „rănirea” unuia dintre ei, iar când cineva oprea să vadă despre ce era vorba, era atacat! „Făceau semne să reducem viteza”.


Citește și… Pavel Popescu, un fost emigrant devenit politician, vrea să aducă în România mentalitatea de învingător a norvegienilor: “Am lucrat în clădirea Guvernului devastată de bomba lui Breivik”


 

Close
Închide
  Close