Mergi direct la conținut »
Un TIR a luat foc la Mihăilești! VIDEO

Un tir a luat foc la Mihăilești, aducând clipe de coşmar pentru şoferii care au tranzitat DN2E85. Mai multe bubuituri urmate de o coloană de fum gros au fost auzite în această dimineață la iesirea din localtatea Mihăileşti, comuna buzoiană în care a avut loc în 2004 cea mai mare tragedie rutieră.

De Florin Mitu,

Un camion încărcat cu cărămida a luat foc chiar pe raza localității după ce un cauciuc a explodat. Mai mulți șoferi au oprit pentru a stinge flăcările care au pornit de la un cauciuc, însă incendiul a cuprins repede încărcătura.

mihailesti fum

Poliţia a oprit circulaţia în zonă, iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare.

Mai ciudat este că la numai 500 de metri de acest incident un alt TIR s-a rasturnat în şant cu câteva zeci de minute înainte de acest incident rutier.

Circulatia a fost oprită aproape o oră, iar câțiva martori au declarat că au auzit mai multe explozii, probabil de la rezervorul TIR-ului incendiat.

received_567798603421801

Coloana de mașini s-a întins pe o distanță de peste 3 km, iar pompierii au stins focul după 20 de minute de la intervenţie. Nimeni nu a fost rănit însă emoţiile celor care au parte de astfel de evenimente în zonă sunt pe măsuă.

In luna iunie populaţia a fost evacuată după ce unTIR cu butelii a luat foc iar încărcătura a explodat spectaculos..

În luna mai a anului 2004, 18 oameni piereau într-o explozie catastrofală a unui TIR încărcat cu azotat de amoniu, care s-a răsturnat într-un şanţ pe o vreme ploioasă. Rezervorul de motorină al autotrenului s-a aprins ca din senin iar încărcătura a explodat după 30 de minute. Unda de şoc a fost simţită la 30 de kilometri distanţă până în municipiul Buzău. Alţi 13 nefericiţi care circulau cu maşinile în zonă au fost grav răniţi şi de atunci nimeni nu se mai gândea că s-ar mai putea repeta catastrofa.

Close
Închide
  Close