MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2015 17:30

Toată ţara e pusă pe distracţie!

Distribuie

Bucureşti

Summer Bike Fest, cursa pe biciclete organizată în fiecare vară de revista Unica şi devenită deja tradiţie, a adunat ieri la start peste 300 de bucureşteni, majoritatea fete şi femei tinere, cititoare ale publicaţiei glossy. Cum codul vestimentar al acestei ediţii a fost culoarea roşie, aproape toată lumea a purtat ceva roşu, iar alaiul ce a pornit de la un mall din centru către Parcul Herăstrău arăta ca o mare flacără. Gaşca animată, pentru care finişul a fost zona “Roaba de cultură” din parcul sus-amintit, a fost răsplătită de organizatori pentru efortul depus cu răcoritoare şi îngheţată, două concerte, un film în aer liber şi o tombolă. (Şerban Buşcu)

Sibiu


Aerodromul Măgura din judeţul Sibiu a început să vibreze la propriu joi, odată cu deschiderea porţilor la Airfield Festival. Hangarul s-a transformat în scenă, iar cele 40 de hectare ale aerodromului au devenit teren de joacă. Pe lângă concertele de jazz, funk, techno, hip-hop sau rock, organizatorii au pregătit zboruri de agrement, salturi cu paraşuta, un skate parc şi o zonă de relaxare, demonstraţii de grafitti, bătăi cu apă sau volei pe nisip.
Festivalul tradiţiilor şi ceremonialelor militare istorice i-a introdus pe sibieni în atmosfera de armată a celor două războaie mondiale. Soldaţi coborâţi parcă din manualele de istorie au defilat, au făcut demonstraţii de mânuire a armelor, dar şi reconstituiri ale luptelor purtate în conflagraţiile ce au marcat secolul trecut.

Mamaia

La Mamaia, localnicii şi turiştii şi-au dat întâlnire în Piaţeta Perla, la evenimentul intitulat ”Cea mai mare oră de sport în aer liber”. Pe rând, cei prezenţi au luat parte la orele de zumba, aerobic, dansuri sau cycling.

Timişoara

Locuitorii de pe Bega s-au distrat ieri, în centrul oraşului, cu un sport al minţii. Ei au putut juca şah, dar nu cu orice fel de piese, ci cu unele cât se poate de vii! Totul s-a desfăşurat pe acorduri.

Cluj-napoca

Festivalul Untold a adunat zeci de mii de tineri la Cluj-Napoca, unde, zilele acestea, tot oraşul petrece. Artişti internaţionali au urcat pe cele opt scene şi au încântat fanii sosiţi chiar şi din ţări precum Mexic sau Canada. Nu au lipsit însă nici incidentele: mai mulţi tineri au fost prinşi având asupra lor canabis, iar peste 200 au avut nevoie de îngrijiri medicale, din diverse motive…

Comentarii