Mergi direct la conținut »
Topul celor mai ieftine case de vânzare în Corbeanca. Ce cumperi la preț de apartament în Rahova
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Topul celor mai ieftine case de vânzare în Corbeanca. Ce cumperi la preț de apartament în Rahova

Topul celor mai ieftine case de vânzare în Corbeanca. Ce cumperi la preț de apartament în Rahova

Corbeanca este cunoscută ca fiind una dintre cele mai exclusiviste localități aflate la marginea Capitalei, cu proprietăți numai una și una și prețuri pe măsură. Există însă și excepții, dacă îți dorești să cumperi aici o locuință. Cea mai ieftină casă de vânzare în Corbeanca poate fi achiziționată la prețul unui apartament vechi cu 4 camere în Drumul Taberei, Rahova sau Berceni.

Cea mai ieftină casă de vânzare din Corbeanca a fost scoasă pe piață la prețul de 62.000 de euro. Aceasta cuprinde 4 camere și a fost construită în 2013.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Corbeanca

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cea mai ieftină casă de vânzare în Corbeanca 

Locuința cu un etaj face parte dintre -un ansamblu rezidențial, iar în preț este inclusă o suprafață de teren de aproape 300 de mp.

A doua cea mai ieftină proprietate pe care o poți cumpăra în Corbeanca este o vilă cu 4 camere și două etaje care costă 69.900 de euro. Aceasta se vinde cu bucătăria mobilată și utilată complet. Vezi AICI anunțul de vânzare

Citește și: Cum arată vila lui Cristi Chivu din Corbeanca

Citește și: Cum arată cea mai ieftină locuință din Corbeanca. Se vinde cu 26.500 de euro

Cu 69.999 de euro îți cumperi casă nouă în Corbeanca, într-un complex rexidențial cu piscină, parcare pentru vizitatori și spații verzi.

CCât costă o casă nouă de vânzare în Corbeanca

Vila cu 3 camere are o suprafață utilă de 91 de mp și se livrează la cheie. Mai multe detalii AICI

Close
Închide
  Close