MENIU CAUTĂ

UPDATE: Explicația polițistului din Oradea care a ”dirijat” o coloană de rațe. „Mi s-a părut firesc”

Distribuie

Un localnic a fost martorul unei scene extrem de amuzante, marți dimineața, pe o stradă din Oradea, Bihor. 

UPDATE 19:00: Polițistul din Oradea, care a oprit traficul ca o coloană de rațe să traveseze intersecția, a fost felicitat de superiorii săi pentru gestul său, scrie ebihoreanul.ro. Subcomisarul Alin Mutu a povestit cum a decurs misiunea inedită.

„Am văzut raţa cu bobocii în spaţiul verde. Încercau să traverseze şoseaua, dar nu reuşeau”, a declarat scms. Bogdan Mutu.

Polițistul a spus că gestul său a fost unul normal într-o asemenea situație.

„Mi s-a părut firesc”, a mai spus Bogdan Mutu (foto).

coloană de rațe

Polițistul i-a trimis superiorului său o fotografie cu rața și puii ei, înainte de a opri traficul
sursa foto: ebihoreanul.ro


Omul a filmat cum un agent de la Rutieră a oprit preț de câteva minute traficul în una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș pentru a ajuta o rață să își ducă bobocii în apă, în Crișul Repede.

Polițistul chiar a ajutat trei boboci de rață să nu se piardă de mama lor, aceștia nereușind să treacă de bordura părții carosabile. Ulterior, rațele au fost îndrumate spre râu.

Videoclipul a strâns sute de aprecieri, dar și o mulțime de comentarii, majoritatea lăudând gestul polițistului.

”Colegul nostru, agent șef adjunct de poliție Bogdan Mutu, care, în această dimineață, a ajutat o familie de rațuște să traveseze strada, în siguranță. Acesta are de 32 de ani și lucrează la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Oradea. Polițistul și-a început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor în anul 2007, din anul 2010 fiind polițist rutier”, a anunțat și Poliția Română.

Citește mai multe despre Oradea și rate pe Libertatea.

Comentarii