Mergi direct la conținut »
UPDATE | S-a reluat circulația pe DN66, în zona Drăguțești. O autospecială cu ciment se răsturnase pe carosabil (FOTO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | S-a reluat circulația pe DN66, în zona Drăguțești. O autospecială cu ciment se răsturnase pe carosabil (FOTO)

UPDATE | S-a reluat circulația pe DN66, în zona Drăguțești. O autospecială cu ciment se răsturnase pe carosabil (FOTO)

Trafic rutier blocat pe DN66, la Drăguțești, în județul Gorj. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 06:30 în judeţul Gorj, traficul rutier era  întrerupt pe Drumul Național DN66 Târgu-Jiu – Rovinari, în zona Drăguţeşti, după ce  o autospecială care transporta ciment s-a răsturnat pe partea carosabilă și a blocat ambele sensuri de mers.

UPDATE, ora 11.35 – Poliţiştii spun că şoferul cimentrucului nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă, intrând în coliziune cu o Dacia Logan condusă de o tânără de 33 de ani. În urma impactului, conducătorul autospecialei cu ciment din Dolj a ajuns pe contrasens, unde a acroşat un ansamblu de vehicule, care tracta o semiremorcă, apoi s-a răsturnat, informează gorjeanul.ro.

UPDATE, ora 11.00 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:00, în judeţul Gorj, traficul rutier a fost reluat pe DN66 Târgu-Jiu – Rovinari, în zona Drăguţeşti. Circulaţia a fost deviată pe o rută ocolitoare, deoarece o autospecială care transporta ciment se răsturnase pe partea carosabilă.

===============================================================================

Autovehiculul va fi repus pe roți abia după ce marfa va fi descărcată într-un utilaj asemănător.

Traficul rutier a fost blocat pe DN66, la Drăguțești, în județul Gorj, în această dimineață

Traficul rutier a fost blocat pe DN66, la Drăguțești

Şoferul autospecialei, în vârstă de 37 de ani, din Craiova, județul Dolj, a fost rănit uşor la o mână şi a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Circulaţia a fost deviată pe Drumul Județean DJ 663 Tâlveşti – Urecheşti – Dăneşti (de unde se poate ajunge în municipiul Târgu-Jiu sau la intersecţia cu DN 67 – Copăcioasa).

FOTO: gorjeanul.ro


Citește și… EXCLUSIV/ Am aflat! Ce a ajuns să facă Tavi Clonda de când a fost pus pe liber de Kanal D


 

Close
Închide
  Close