Mergi direct la conținut »
Trafic rutier restricţionat în zona Parlamentului, până duminică, pentru o piesă de teatru în aer liber
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trafic rutier restricţionat în zona Parlamentului, până duminică, pentru o piesă de teatru în aer liber

Trafic rutier restricţionat în zona Parlamentului, până duminică, pentru o piesă de teatru în aer liber

Traficul rutier este restricţionat în zona Parlamentului, până duminică, pentru o piesă de teatru în aer liber. Astfel, în perioada 21-26 august, șoferii ar trebui să ocolească locul unde se desfășoară evenimentul cultural-artistic "Spectacolul 'Vlaicu Vodă' ", lăsându-le loc spectatorilor.

Brigada Rutieră a Capitalei informează că circulaţia se va desfăşura restricţionat între orele 20,00 şi 23,00 pe bd. Libertăţii, între calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite, precum şi pe bd. Unirii între piaţa Constituţiei şi bd. I.C. Brătianu.

Poliţiştii rutieri precizează că vor avea loc concerte şi spectacole în aer liber în perioada menţionată şi le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă.

Trafic rutier restricţionat în zona Parlamentului – Rute alternative:

– Calea Rahovei – Bd. Regina Maria – Piața Unirii;
– Piața Arsenalului – Str. Izvor – Bd. Națiunile Unite.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Spectacolul „Vlaicu Vodă”, o punere în scenă de jumătate de million de euro

Așadar, Primăria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR, organizează unul dintre cele mai așteptate proiecte de pe agenda Centenarului Marii Uniri: „Vlaicu Vodă” de Alexandru Davila, în regia lui Horia Suru, o punere în scenă de jumătate de million de euro.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Spectacolul face parte dintr-o producție-eveniment care își propune să readucă la viață satul medieval românesc și obiceiurile sale specifice. Evenimentul se desfășoară în Piața Constituției din București, în perioada 22 – 26 august 2018, între orele 10:00 și 22:30.

Publicul va avea, astfel, ocazia să descopere cum se trăia în țara noastră în secolul al XIV-lea, în vremea lui Vlaicu Vodă (Vladislav I), domn al Țării Românești între 1364 și cca. 1377.

Intrarea publicului în satul medieval este liberă, iar accesul la spectacolul Vlaicu Vodă, care se pregătește să intre în Cartea Recordurilor, se va face pe bază de rezervare.

Detaliile suplimentare privind programul evenimentului și accesul publicului se găsesc pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, https://www.teatrul-excelsior.ro, și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

  • FOTO – Andreea Archip

Citește și: Dana Săvuică revine în televiziune. Are o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV


 

Close
Închide
  Close