De Simona David,

Cele trei persoane, alături de un alt traficant, au fost reținute pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, oferire, punere în vânzare, vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu, trimitere, transport, procurare, cumpărare, deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi de mare risc, fără drept, şi introducere sau scoatere din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept.

Potrivit Agerpres, care citează DIICOT, pe 27 ianuarie, unul dintre inculpaţi a introdus pe teritoriul României, pe la vama Nădlac, judeţul Arad, droguri de mare risc, pe care le-a predat altor doi în parcarea unui restaurant de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Astfel, s-a stabilit că, la acea dată, inculpatul B.I. a introdus pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei de stat din localitatea Nădlac, jud. Arad, droguri de mare risc, pe care le-a predat inculpaților T.I.V. şi P.B.M., în parcarea unui restaurant de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Duminică, 1 martie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat un flagrant.

Tot duminică, procurorii și ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin.

În urma perchezițiilor, aceștia au ridicat sumele de 5.400 de lei și 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice.

Inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi:

Copil tăiat pe față cu drujba, în Suceava. Cum a fost rănit micuțul

UPDATE | Primele imagini cu Sorina Pintea după ce a fost arestată. Fostul ministru, dus din nou la spital

Cât de periculos este Coronavirusul? Și de ce nu trebuie să-i judecăm pe cei care-și fac provizii

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați