MENIU CAUTĂ
25 Dec. 2016 13:25

Traficanți de droguri prinși în flagrant de polițiști îmbrăcați în Moș Crăciun

Distribuie

O acțiune care s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmbovița a dus la capturarea mai multor traficanți de droguri la Pitești.

O gruparea de traficanți de droguri din Pitești a fost destructurată după ce a fost prinsă ân flagrant de polițiști îmbrăcați în Moș Crăciun.

Traficanții au fost prinși în flagrant în timp ce transportau cu o mașină 1,5 kg de canabis, și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Mai multe echipaje de poliție din cadrul IPJ Dâmbovița au blocat în trafic, pe strada Craiovei din Pitești, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se știa că transportă droguri care urmau să fie distribuite în municipiu.

Deși unii dintre polițiști erau costumați în Moș Crăciun, la vederea mascaților, cele trei persoane care se aflau în mașină, doi bărbați și o femeie, s-au speriat și au blocat ușile autoturismului, forțele de ordine fiind nevoite să spargă un geam pentru a-i scoate de acolo.

Anchetatorii au percheziționat mașina și au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse în pungi. Pe mașina cu care erau transportate drogurile s-a pus sechestru de către anchetatori.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii