MENIU CAUTĂ
20 Mar. 2018 15:45

Traficul în Pasul Prislop, îngreunat din cauza ninsorii și viscolului

Distribuie

Traficul în Pasul Prislop, îngreunat din cauza ninsorii și viscolului. Circulația rutieră pe DN18, care face legătura între județele Maramureș și Suceava, se desfășoară, marți, cu dificultate din cauza zăpezii și a viscolului.

Vizibilitatea pe acest drum a scăzut sub 100 de metri, a precizat, marți, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş, Dan Bucă, pentru Agerpres.ro.

În zonă s-a intervenit cu zeci de utilaje de deszăpezire care au împrăştiat peste 127 tone de material antiderapant.

„Vizibilitatea este redusă în trafic de ninsoarea viscolită, sub 100 de metri, în Pasul Prislop, între kilometrii 156 şi 180. S-a intervenit în ultimele ore cu 17 utilaje cu lamă pentru curăţarea părţii şi lărgirea părţii carosabile de zăpadă. S-au împrăştiat 127,5 tone de material antiderapant. Utilajele societăţilor care asigură activitatea de deszăpezire a drumurilor naţionale din judeţ acţionează, la această oră, şi împrăştie material antiderapant pe toate drumurile naţionale', a explicat Dan Bucă.

Pe toate drumurile națioane din județul Maramureș se circulă în condiții de iarnă. Stratul de zăpadă are aproape doi centimetri grosime, iar pe unele porțiuni s-a format polei.


Citește și REPORTAJ/Salina Slănic e lăsată de izbeliște, dar turiștii sunt invitați să facă un tur virtual al minei de sare …la muzeu


 

Citește mai multe despre Maramureș, ninsoare, pasul prislop și trafic pe Libertatea.

Comentarii