De Dragoș Tănase,

„Restricţia de circulaţie se aplică începând de marţi, 9 iulie, până luni, 15 iulie 2019. Traficul rutier pe prima bandă de circulaţie va fi închis zilnic, în intervalul menţionat, între orele 7,00-19,00”, informează Primăria Deva, citată de Agerpres .

Astfel, autoturismele care vor trece pe DN7 Calea Zarandului din Deva – cunoscută şi ca şoseaua de centură a municipiului, vor circula doar pe prima bandă la podeţul de la trecerea de nivel peste calea ferată din apropierea staţiei de epurare a oraşului, pe un tronson de circa 600 de metri.

Zona este una aglomerată deoarece la câteva sute de metri se află intersecţia care preia traficul auto spre nodul rutier de la Şoimuş al autostrăzii A1 Deva – Sibiu.

Recent, Primăria Deva a mai luat o decizie. Caii, vacile sau caprele nu vor mai fi crescute în acest oraș. Amenda poate ajunge la 3.000 de lei pe zi.

FOTO: hunedoaralibera.roCitește și:
O fetiță de patru ani din Deva, în stare gravă după ce a căzut de la etajul doi al unui blocIlie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens