MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2015 11:23 , de Madalina Ciodaru Burada

Tragedia de la COLECTIV. Bărbatul decedat la Rotterdam era bodyguardul clubului Colectiv

Distribuie

Este vorba despre un cetățean român în vârstă de 35 de ani și o tânăra din Italia, în vârstă de 20 de ani. Românul este Florin Cristian Popescu chiar bodyguardul clubului Colectiv, care a ajuns la spital cu arsuri grave, după nenorocirea din 30 octombrie.
Bărbatul fusese inter la Spitalul SRI, însă leziunile grave i-au fost, în cele din urmă fatale, iar medicii olandezi nu au mai apucat să intervină asupra acestora.
Ca și cum tragedia din familia acestuia nu ar fi de ajuns, mama lui Florin murise în urmă cu 5 luni. Mai mult, deși pare ireal, în timp ce el se află pe patul de spital cu arsuri grave, casa bodyguardului de la clubul Colectiv a fost călcată de hoți.
"Ce soartă pentru Florin Cristian Popescu, bodyguardul care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul din clubul Colectiv! Hoţii au profitat de faptul că acesta se află între viaţă şi moarte şi au intrat în casa acestuia, să-i fure toate bunurile. Anunţul a fost făcut de o vecină de-a tânărului, precizând că Poliţia a ajuns la faţa locului", a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de pe site-ul de socializare.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Bilanțul provizoriu al incendiului din Colectiv este unul terifiant: 43 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Cei mai mulţi au murit intoxicaţi

Medicii care efectuează autopsiile susţin că majoritatea tinerilor au murit ucişi de aerul inhalat. Mulţi dintre ei aveau ochii arşi şi corneea distrusă. Leziunile de la nivelul feţei au îngreunat, de altfel, identificarea decedaţilor.
Asta, şi faptul că o mare parte nu aveau la ei acte de identitate. Majoritatea au murit instantaneu. Odată cu începutul incendiului, au ars şi materialele din jur, mesele, scaunele şi acea tapiţerie care antifona şi care conţine cianuri şi substanţe toxice. Pe lângă monoxidul de carbon, arderea capitonajului, care conţine derivaţi toxici şi chimicale, a dus la otrăvirea aerului cu cianuri', susţin surse din cadrul IML.
Cauzele morţii au fost arsurile de laringe, de faringe, trahee şi bronhii, dar şi inhalarea de fum şi intoxicaţia cu gaze toxice şi monoxid de carbon, susţin surse de asemenea, câteva persoane cu leziuni mecanice, de pe urma căderilor, lovirilor sau a strivirii.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii