MENIU CAUTĂ

Traian Băsescu țintește scaunul de la Palatul Victoria? „Cel mai bun profil de premier sunt eu”

Distribuie

PMP și UNPR au fuzionat astăzi în mod oficial, președintele noii formațiuni politice, care se numește tot PMP, fiind Traian Băsescu. Acesta din urmă vrea ca partidul să obțină 15-20% din voturi la alegerile parlamentare din toamnă și a spus că el reprezintă cel mai bun profil de premier.

„În urma deciziilor noastre de astăzi, apare o a treia forţă politică, consistentă în teritoriu şi care are perspectiva obţinerii unui scor foarte bun în alegerile legislative”, a spus Traian Băsescu, la congresul de fuziune, potrivit evz.ro.

Fostul președinte al României speră că obiectul partidului la alegerile parlamentare din toamnă este obținerea a 15-20% din voturile alegătorilor. Întrebat dacă este de acord cu „profilul de premier al lui Dacian Cioloş”, despre care a vorbit liderul UNPR Valeriu Steriu, Băsescu a spus: „Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu”.

De cealaltă parte, președintele UNPR, Valeriu Steriu, a spus că partidul l-ar putea susține pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier, în 2017.

PMP și UNPR au fuzionat în mod oficial astăzi, în urma congresului comun al celor două partide. Președintele UNPR, Valeriu Steriu, va deveni al doilea om în PMP.

Citește mai multe despre Traian Băsescu și pmp pe Libertatea.

Comentarii