Mergi direct la conținut »
Traian Băsescu devine președinte de onoare al PMP: Accept titlul, care nu este o funcție; Vă voi vizita mai des prin țară Galerie foto
69imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Traian Băsescu devine președinte de onoare al PMP: Accept titlul, care nu este o funcție; Vă voi vizita mai des prin țară

Traian Băsescu devine președinte de onoare al PMP: Accept titlul, care nu este o funcție; Vă voi vizita mai des prin țară

Traian Băsescu devine președinte de onoare al PMP: Accept titlul, care nu este o funcție; Vă voi vizita mai des prin țară, a spus liderul PMP, sâmbătă, la Congresul Extraordinar de la Palatul Parlamentului, în care formațiunea își alege o nouă conducere.

De Valentina Postelnicu,

Propunerea ca Traian Băsescu să devină președinte de onoare al PMP a fost făcută de președintele executiv Eugen Tomac, de la tribuna Congresului și a fost primită cu aplauze de delegații de la Congres. Aceștia au scandat numele lui Băsescu.

”Vreau să ne înțelegem foarte bine, nu este o funcție, este un titlu, pentru că în cariera mea de președinte am primit vreo cinci titluri de Doctor Honoris Causa. Îl pun și pe acesta alături. (..) Este un titlu prestigios dar nu este o funcie executivă, Voi onora acest titlu pe care mi l-ați acordat rămânând mereu aproape de PMP și obiectivele lui”, a spus Traian Băsescu.

El l-a făcut și o promisiune membrilor PMP aflați la Congres: ”S-ar putea să vă vizitez mai des prin țară pentru că am timp, de acum”, a mai spus Băsescu.

Congres Extraordinar al PMP, la Palatul Parlamentului. În prezența a 2.500 de delegati, formațiunea condusă de Traian Băsescu s-a reunit, sâmbătă, pentru a-și alege o nouă conducere.

Close
Închide
  Close