De Simona David,

Tramvaiele de pe linia 41 nu vor circula de vineri, ora 21:30, până sâmbătă, ora 05:00, interval în care vor fi demontate piesele de cale utilizate temporar pentru circulaţia alternativă.

În prezent, tramvaiele 41 circulă între terminalele „Ghencea” şi „Piaţa Presei Libere” în ambele sensuri, având restricţie de circulaţie pe un singur fir („la paletă”) în zona podului.

Potrivit Agerpres, pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, de la ora 20:00 va funcţiona linia navetă de autobuze 641 între terminalele „Ghencea” şi „Piaţa Presei”, pe bd. Ghencea, str. Braşov, str. Lujerului, Pasaj Lujerului, şos. Virtuţii, Calea Crângaşi, Pasaj Grant, str. Turda, bd. Mareşal Alexandru Averescu, bd. Mărăşti, bd. Expoziţiei.

Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant sunt realizate de Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje. Valoarea totală a contractului, pentru ambele tronsoane ale podului, se ridică la aproape 12 milioane de euro.

Citeşte şi:

Prima pacientă cu coronavirus din Londra a mers la spital cu un Uber! Medic român: „Din conduite eronate apar cazuri noi”

Coronavirusul se răspândește rapid: peste 64.000 de persoane infectate. Numărul morților se apropie de 1.400

Medicii se plâng că nu funcționează cardurile de sănătate. CNAS zice că nu sunt probleme