Mergi direct la conținut »
Transfăgărăşanul se închide începând cu 1 noiembrie

În aceeași perioadă din an circulația rutieră se închide pe Transfăgărăşan din cauza vremii nefavorabile. Anul acesta nu face excepție, iar CNAIR a anunțat că, începând de joi, 1 noiembrie, pe DN 7C de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) nu se va mai circula. 

„Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul AND 524/2015, dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment”,  informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Participanţii la trafic au fost rugați să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul naţional DN 7C – Transfăgărăşan pe următoarele sectoare: km 0+000, localitatea Bascov, judeţul Argeş, şi km 104+000, Piscu Negru; km 130+800, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151+955, judeţul Sibiu.


OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane


 

Close
Închide
  Close