Mario Iorgulescu a condus cu o viteză excesivă și a provocat un accident rutier în care și-a pierdut viața Daniel Vicol, în vârstă de 24 de ani, tatăl a doi copii. Mario Iorgulescu era beat și drogat.

Scoaterea din ţară a lui Mario Iorgulescu a fost posibilă întrucât pe numele acestuia n-a fost instituită nicio măsură preventivă.

Anchetatorii au vrut să-l audieze, joia trecută, însă medicii i-au anunţat că e intubat şi nu poate răspunde întrebărilor.

Procurorii nu i-au putut aduce la cunoştinţă lui Mario Iorgulescu faptul că e urmărit penal pentru ucidere din culpă şi deci nu s-a putut impune vreo măsură.

A chemat un avion medical pentru a-l duce pe Mario Iorgulescu în Italia

Gino Iorgulescu a închiriat un avion medical, dotat cu personal şi cu aparate speciale, pentru ca Mario să fie dus în Italia, a informat Adevărul.

Aeronava a decolat de pe Aeroportul Băneasa. Surse medicale au dezvăluit că închirierea unui avion medical e extrem de costisitoare, ora de zbor fiind tarifată cu sume cuprinse între 7.000 şi 10.000 de euro.

Până la Milano, acolo unde aeronova a aterizat, sunt trei ore, de unde rezultă faptul că Gino Iorgulescu a plătit în jur de 30.000 de euro pentru ca fiul său să fie tratat în Italia.


Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

Alexandru Cumpănașu a câștigat în 2017 concursul pentru un post de expert media într-o instituție publică, fără să aibă studii superioare. Cerința exista cu un an înainte să aplice

VIDEO | Un fotbalist a fost cărat la spital în portbagajul unui taxi, fiindcă șoferul ambulanței de la stadion era de negăsit!

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine