Mergi direct la conținut »
Trei bărbați cu afaceri în România au fost asasinați în Albania! Mașina în care se aflau a fost ciuruită de gloanțe!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei bărbați cu afaceri în România au fost asasinați în Albania! Mașina în care se aflau a fost ciuruită de gloanțe!

Trei bărbați cu afaceri în România au fost asasinați în Albania! Mașina în care se aflau a fost ciuruită de gloanțe!

Trei bărbați care aveau afaceri în România, la Câmpulung Muscel, au fost ciuruiți cu o rafală de gloanțe și omorâți pe loc.

Cei trei, doi albanezi și un turc, au fost atacați și asasinați în apropiere de orașul Elbasan, din Albania, a informat observator.tv. Se pare că a fost vorba de o reglare de conturi între două tabere de proxeneți și dealeri de droguri.

Merseseră acolo ca să serbeze Revelionul

Endrit Dylgjeri (34 ani) şi unchiul acestuia, Arben Dylgjery (56), cei doi albanezi asasinaţi, aveau afaceri în în zona oraşului Câmpulung.

Turcul Erdal Duranay (51 ani), administratorul unei firme în a cărei proprietate se află şi fostul Combinat de Fire şi Fibre Sintetice din Câmpulung, a căzut și el în urma rafalei de gloanțe. 

Unul dintre albanezi avea între altele o spălătorie auto în judeţul Argeş. Triplul asasinat a avut loc în localitatea Bradashesh, din judeţul Elbasan.

Cei trei se aflau într-un vehicul Range Rover când asupra lor s-a deschis focul, toţi fiind în cele din urmă asasinaţi.

Cetăţeanul turc se afla în Albania pentru a sărbători Revelionul alături de prietenii săi.


CITEȘTE ȘI: Petrecerea de Revelion din Times Square, New York, dedicată libertății presei. ”Jurnaliștii se află sub amenințare și rolul lor e pus sub semnul întrebării!”

Close
Închide
  Close