Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Autorii triplei crime din Călărași au fost arestați. Doi bătrâni și fiica lor, uciși cu sânge rece (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Autorii triplei crime din Călărași au fost arestați. Doi bătrâni și fiica lor, uciși cu sânge rece (VIDEO)

UPDATE/ Autorii triplei crime din Călărași au fost arestați. Doi bătrâni și fiica lor, uciși cu sânge rece (VIDEO)

Doi bătrâni (un bărbat de 82 de ani și o femeie de 80 de ani) și fiica lor de 58 de ani au fost uciși prin înjunghiere. Suspecții sunt trei minori, de 17 ani, care au fost reținuți de polițiști. 

De Remus Vlad,

UPDATE 17:25: Alexandru Dan și Valentin Bivolaru, adolescenții suspectați de comiterea triplului asasinat din Călărași, au fost arestați preventiv pentru omor. Magistrații Tribunalului Călărași au decis ca cei doi tineri să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.


Tripla crimă a fost comisă într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu din Călărași. Un vecin al victimelor este cel care a sesizat, la ora 21:43, prin apel la 112, că cei doi bătrâni și fiica lor au fost uciși. Polițiștii au reușit să depisteze imediat principalii suspecți: trei adolescenți de 17 ani – Valentin Bivolaru, Alexandru Dan și Cristian Ene.

După comiterea crimei, cei trei minori au furat un autoturism Opel, aparținând victimelor, și au fugit. Suspecții au fost prinși, iar în prezent se află în custodia Poliției.

Surse judiciare au precizat că unul din cei trei minori a fost în plasament la familia ucisă. Toți trei erau instituționalizați la Centrul de Plasament Perișoru, din județul Călărași.

Aceleași surse au precizat că cei trei suspecți ar fi consumatori de etnobotanice. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care au avut loc cele trei crime.

În noiembrie 2017, o altă crimă a șocat județul Călărași. Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat la ocazie. Bărbatul a murit, în timp ce soția sa a fost rănită. Șoferul i-a luat la ocazie pe cei doi tineri necunoscuţi din comuna Dragalina, iar la destinaţie, în comuna Perişorul, bărbatului i-a fost tăiat gâtul și a murit, în timp ce soția sa a fost rănită.


CITEȘTE ȘI:

De ce a murit femeia în explozia de la fabrica din Cugir. Decizia care a costat-o viața

Close
Închide
  Close