Mergi direct la conținut »
Reacția lui Tudor Chirilă, despre Ordonanța pe Codurile penale: "Hoţii s-au întors de unde au plecat. E urgent să scape de puşcărie"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția lui Tudor Chirilă, despre Ordonanța pe Codurile penale: "Hoţii s-au întors de unde au plecat. E urgent să scape de puşcărie"

Reacția lui Tudor Chirilă, despre Ordonanța pe Codurile penale: „Hoţii s-au întors de unde au plecat. E urgent să scape de puşcărie”

Tudor Chirilă a reacționat, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va modifica legislația penală prin ordonanță de urgență. Este "cel mai iubit instrument de infractori", după cum a susținut artistul, care speră ca societatea civilă să aibă o reacție pe măsură.

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă este de părere că „hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017”, făcând referire la tentativa de modificare a Codurilor penale prin ordonanță de urgență.

„Hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017. La ordonanţa de urgenţă – cel mai iubit instrument de infractori. Şi-au dat seama că nu merge cu legiferarea în Parlament aşa repede cum îşi doresc, deci s-au întors la ordonanţă. Nu de alta, dar e urgent să scape de puşcărie, chiar dacă nu e urgent pentru poporul român. Tupeul ăstora ar trebui să ne aducă aminte de felul în care a fost sfidat poporul ăsta în comunism de către oligarhia de partid şi de stat care ulterior au şi preluat puterea. Viorica Dăncilă ar trebui să ştie că niciun infractor nu merită să rişti atâta pentru el. Sper ca lumea să răspundă la această ordonanţă aşa cum a răspuns şi la OUG 13”, a scris Chirilă pe Facebook.

Dragnea explică de ce este nevoie de Ordonanţa pe Codurile penale: „Pentru că este o istorie care nu se mai termină”

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că în şedinţa PSD susținută la Palatul Parlamentului, s-a discutat oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Codurilor penale pentru ca articolele declarate constituţionale să intre în vigoare, urmând ca articolele neconstituționale să revină în Parlament.


Citește și VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România


 

Close
Închide
  Close