17 Iul. 2017 14:48

Tudose, despre Ministerul pentru Tehnologia Informației: Gradul de execuție la 6 luni este de doar 2%, la rectificare vom reloca banii altor ministere

Distribuie

Mihai Tudose, după ședința coaliției, despre Ministerul pentru tehnologia informației. Premierul a anunțat, luni, că gradul de execuție al acestui minister este, la 6 luni, de doar 2%, astfel că la rectificarea bugetară se va stabili relocarea unor sume în cadrul unor ministere.

Critica prim-ministrului s-a referit la fostul ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Augustin Jianu, cel care a rămas alături de premierul Sorin Grindeanu, în momentul în care ceilalți membri ai Executivului și-au dat demisia, după retragerea sprijinului politic.

”Avem ministere cu grad de execuție la șase luni, de doar 2%, ministerul pentru tehnologia informației. Din păcate, unele proiecte sunt deja ratate, dar banii vor fi relocați în cadrul Ministerului și a altor ministere”, a spus prim-ministrul Mihai Tudose.

El a precizat că la ministerul Apărării nu se poate vorbi despre grad de execuție, pe zona de achiziție, pentru că zilele trecute Congresul american a pus pe masă încă o nouă ofertă care este analizată de  Marele Stat Major, ca să vadă cum se cuplează pe strategia de securitate, pentru achiziția de rachete.

Citește și: Cristian Hrubaru a ajuns în spital! Implicat într-un accident rutier

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii