De Dragoș Tănase,

Aventura bărbatului a început duminică, când împreună cu trei prieteni a plecat într-o drumeţie pe munte, scrie newsbv.ro.

La un moment dat, când bărbatul a dat semne de oboseală, doi dintre prieteni au decis să-și continue drumeția pe motiv ca “ritmul e prea lent pentru ei”.

După un timp, și cel care a rămas alături de bărbatul epuizat, a decis să-l abandoneze, lasându-l singur în miez de noapte în sălbăticie.

Totuși, înainte de a pleca, acesta a sunat la numărul unic de urgență 112.

Imeiat, o echipă de la Salvamont Zărneşti a plecat în căutarea victimei, pe care au gasit-o în jurul orei 01.30 și au transportat-o în siguranță în oraș.

„Epuizarea fizică poate fi riscantă, iar dacă nu se răspunde prompt în aceste situații, în primul rând de către persoanele prezente sau chiar victima în sine, ele pot degenera plătind chiar și cu prețul vieții.

Salvamont Zărnești:

FOTO: Facebook.com/Salvamont Zărnești

Citeşte şi:

UPDATE | Turiștii americani blocați în Bucegi, după ce s-au orientat pe Google Maps, au fost găsiți şi coborâţi în siguranţă în staţiunea Buşteni

Salvamontiștii din Bușteni au fost chemați să salveze 35 de copii blocați în Bucegi

Șeful Salvamont Sibiu, despre accidentul în care a murit Zsolt Török: „Cred că s-a desprins o stâncă cu el. Este o zonă foarte instabilă, puțin frecventată de alpiniști”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează