Mergi direct la conținut »
Turişti din Ucraina, care mergeau cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi de salvamontiști
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Turişti din Ucraina, care mergeau cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi de salvamontiști

Turişti din Ucraina, care mergeau cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi de salvamontiști

Doi turişti din Ucraina, care s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan, au fost găsiţi, astăzi, aproape îngheţaţi, de către salvamontişti aflaţi la antrenamente.

De Dragoș Tănase,

„Cei doi tineri se află în concediu cu bicicletele. Erau la Sibiu şi din ce am discutat cu ei s-au certat cu cei de la Salvamont Sibiu şi au plecat spre Argeş. Sunt îmbrăcaţi subţire şi neadecvant pentru această zonă, care este destul de periculoasă. I-am găsit aproape îngheţaţi pentru că la cota 2.000 a şi nins. Norocul lor a fost că ne aflam la antrenamente cu colegii din Bulgaria şi Slovacia şi i-am zărit pe drum. Acum sunt în baza de la Argeş de aproape o oră, sunt în siguranţă”, a declarat șeful Salvamont Argeş, Adrian Sănduloiu, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, turiştii vor pleca duminică şi vor fi însoţiţi de către salvamontişti până vor ieşi din zona Transfăgărăşanului.

Cei doi tineri aflaţi în concediu vor să îşi continue aventura pe două roţi, ei spunându-le salvamontiştilor că vor să ajungă în Serbia.

Circulația rutieră a fost închisă pe Transfăgărășan și pe DN 73C, ieri și azi, cu ocazia Raliului Argeșului.

Titi Aur a fost implicat într-un accident, la Raliul Argeșului. Copilotul său a ajuns la spital.


Citește și:

VIDEO | Apariție surprinzătoare pe Transfăgărăşan. Un cerb a fost încolţit de o haită de câini

Close
Închide
  Close