Mergi direct la conținut »
TVR organizează o nouă ediție a Cerbului de Aur cu ocazia Centenarului Marii Uniri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > TVR organizează o nouă ediție a Cerbului de Aur cu ocazia Centenarului Marii Uniri

TVR organizează o nouă ediție a Cerbului de Aur cu ocazia Centenarului Marii Uniri

TVR organizează o nouă ediție a festivalului Cerbul de Aur după o pauză de nouă ani. Ediția de anul acesta se va ține la Brașov și este dedicată Centenarului Marii Uniri, anunță Paginademedia.

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, televiziunea Română a decis să organizeze în perioada 29 august-2 septembrie o nouă ediție a festivalului internațional de muzică, Cerbul de Aur.

Ediția specială de anul acesta va avea două zile de concurs și o Gală Centenară în care muzica populară tradițională să se îmbine cu cea de actualitate.

Șefa TVR, Doina Cornea a anunțat în luna martie în ședința Consiliului Naţional al Audiovizualului că Cerbul de Aur va reveni după o absență de nouă ani.

Festivalul Internațional „Cerbul de Aur” are o carte de vizită cu greutate. Este singurul festival internațional de muzică pop pe care îl are România. A debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internațional de muzică organizat în România și, în mod tradițional, la Brașov.

Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas.


Citește și: Ilie Năstase, reținut, încătușat și cu dosar penal. A fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice


 

Close
Închide
  Close