De Petre Dobrescu,

Compania anunțase încă din octombrie anul trecut că are în vedere niște schimbări care vizează caracterul tweet-urilor, mai exact, transformarea lor din permanente în efemere, pentru a crește numărul postărilor.

Studiile de piață le arătaseră că oamenii sunt mai reținuți în a scrie despre viața personală când știu că mesajele rămân “agățate” de profilul lor, dar nu au aceeași problemă dacă postările se “evaporă” a doua zi; în acest caz, scriu tot ce le trece prin cap, fără a se cenzura și, astfel, crește numărul interacțiunilor, pentru că lumea răspunde și așa ia naștere un întreg dialog.

Fleet-urile, pe care Twitter le testează acum în Brazilia, vor putea fi vizualizate prin accesarea profilului utilizatorului, notează The Guardian.

O altă schimbare pe care o vizează Twitter-ul – și care ține de transformarea rețelei într-una mai prietenoasă cu utilizatorii – este înlăturarea conținutului considerat abuziv.

Anul trecut, de exemplu, a fost introdus un buton care le permite utilizatorilor să ascundă anumite răspunsuri la postările lor.

Citeşte şi:

CAMERA ASCUNSĂ | Sub amenințarea coronavirusului, „paznicii igienei” dau un exemplu jalnic. DSP Bucureşti nu are săpun la baie!

Hulit în România, învățământul online e o soluție la coronavirus! Obligată să închidă școlile, Italia s-a regrupat rapid și dă o lecție Europei

Studiu coronavirus: cel mai optimist scenariu estimează 15 milioane de decese. Ce arată scenariul pesimist

Bărbatul fără picioare, cu skateboard: „Problema mea e felul în care mă privesc oamenii – un pitic fără picioare. Îi deranjează aspectul meu”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur