De Remus Vlad,

Anul trecut au trecut graniţele 1.000.000 de oameni

Anul trecut, în perioada Sărbătorilor Pascale (18-28.04.2011), poliţiştii de frontieră au controlat documentele de călătorie a aproximativ 1.000.000 persoane care au tranzitat frontiera română, din care aproximativ 850.000 au fost cetăţeni ai Uniunii Europene (peste 85% din totalul călătorilor) şi peste 279.000 mijloace de transport. Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost cele de la graniţa din vest – cele cu Ungaria au fost tranzitate de peste 388.000 persoane, iar aeroporturile de către 255.800 persoane. Pentru evitării aglomerărilor ce pot apărea, Poliţia de Frontieră Română recomandă celor care pelacă sau vin din/în ţară să folosească toate punctele de frontieră.
Cei care sunt nemultumiţi de modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, pot suna la numărul de telefon 021.9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

Uite pe unde puteţi merge!
Pe frontiera româno-ungară: pe raza jud. Timiş: P.T.F. Cenad – Kiszombor; pe raza jud. Arad: P.T.F. Nadlac – Nagylak; P.T.F. Turnu – Batonnya; P.T.F. Vărşand – Gyula; pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek; P.T.F. Borş – Artand; P.T.F. Valea lui Mihai – Nyirabrany; P.T.F. Săcuieni – Letavertes; pe raza jud. Satu Mare:P.T.F. Urziceni – Vallaj; P.T.F. Petea – Csengersima.
Pe frontiera româno-bulgară: pe raza jud. Giurgiu: P.T.F. Giurgiu; pe raza jud. Constanţa: P.T.F. Vama Veche; P.T.F. Ostrov – Silistra; P.T.F. Negru Voda-Kardam-; pe raza jud. Dolj: P.T.F. Bechet; P.T.F. Calafat.
 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă