MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2016 11:25

Ultima fiţă de Ziua Îndrăgostiților | Trandafiri în ciocolată şi criogenaţi

Distribuie

Cine credea că un buchet de trandafiri roșii sunt simbolul suprem al iubirii când vine vorba de flori, s-ar putea să aibă surprize anul acesta de Ziua Îndrăgostiților.

Mai nou, se pare că fetele nu mai vor trandafiri simpli, ci buchete impresionante care să reziste și 20 de ani! Cel puțin așa susțin comercianții care au introdus în oferta lor florile din ciocolată sau înghețate!

Bărbații pot oferi iubitelor un cadou inedit ce durează până la 20 de ani, un aranjament cu trandafiri criogenaţi, adică flori naturale, care au trecut printr-un proces special de conservare. Nu trebuie udaţi, ci doar ţinuti departe de praf şi de lumina directă a soarelui pentru a rezista o viaţă întreagă„, a declarat Cristina Ciontu, administratorul unei florării din Balş, Olt.

Și dacă tehnologia nu vi se pare o soluție romantică, există și varianta unui buchet de trandafiri glazurați cu ciocolată, care rezistă câteva săptămâni.

Pentru un trandafir glazurat, bărbații trebuie să scoată din buzunar 25 de lei, iar pentru un aranjament cu trandafiri criogenaţi, 60 de lei.

trandafir ciocolata1

Comentarii