De Marian Păvălașc,

Atunci s-a desfășurat și ultima încercare disperată a lui Ion Columbeanu de a salva imperiul din Ciolpani, format din 56 de terenuri și vila din Izvorani, parte a aceleiași comune, acolo unde Irinel o răsfăța pe Monica Gabor. Seniorul preluase și drepturile de proprietate asupra terenurilor de la Irinel pentru ca executorii să nu le scoată la vânzare, pâmântul fiind trecute ca garanția pentru un împrumutut bancar făcut de fostul soț al Monicăi Gabor.

Reamintim că Ion Columbeanu (născut pe 27 decembrie 1925, dar înregistrat pe 5 februarie 1926) a decedat în această dimineață în azilul din Snagov în care era internat.

Astfel, în procesul pe care Columbenii îl aveau cu Marfin Bank pentru returnarea unui credit de 5,7 milioane de euro, Ion Columbeanu a apelat la o cunoscută avocată, Liana Petrovici, pentru ca această să intervină ca parte. Astfel, s-ar fi obținut suspendarea executării silită a celor 56 de terenuri. Judecătoria Buftea a respins solicitarea de intervenție pe 24 iunie.

Ion Columbeanu a încercat să-și salveze fiul

Executat de bănci pentru un credit de 5,7 milioane de euro luat de la Marfin Bank, afaceristul și-a donat terenurile de lângă București părintelui, care se luptă cu executorii pentru a păstra bunurile în familie. Șmecheria nu a ținut!

În 2007, averea lui Irinel, conform revistelor de specialitate, ajungea la 150 de milioane de dolari. Mare parte din această estimare se baza pe evaluarea a aproape 56 de terenuri din Ciolpani.

După doi ani, în buzunarelelui Iri mai erau șapte milioane de euro, iar în 2015 a ajuns să fie executat silit de bănci.

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie
HOROSCOP

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie