Mergi direct la conținut »
Ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci. "Era acasă cu mama lui. A căzut din picioare"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci. "Era acasă cu mama lui. A căzut din picioare"

Ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci. „Era acasă cu mama lui. A căzut din picioare”

Fostul coleg al lui Ilie Balaci în Craiova Maxima, Nicolae Ungureanu, este șocat de ceea ce s-a întâmplat. Acesta a vorbit despre ultimele momente din viața fostului fotbalist.

„Din ce am auzit a făcut infarct. Am înțeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău și au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu știu ce Dumnezeu se întâmplă cu generația noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e și greu să mai vorbesc”, a declarat Ungureanu pentru GSP.RO. Tilihoi, Balaci, Ștefănescu, Crișan și Domozină sunt numele mari din echipa Craiovei Maxima care au trecut la cele veșnice.

Ilie Balaci a murit astăzi, la vârsta de 62 de ani. din cauza unui infarct. „Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor! Dumnezeu să-l odihnească!”, este anunțul postat astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

Citește și

VIDEO/Fiica lui Adrian Enache vrea să combine avocatura cu muzica. Le va cânta la nunți clienților și-i va reprezenta la divorț

 

Close
Închide
  Close