Ultimul mesaj public scris de Andrei Gheorghe pe Facebook a fost publicat fix cu o lună înainte ca fostul realizator de radio să fie găsit mort în locuinţa sa.

„Totul trece. În cazul de faţă a trecut și ultima interdictie şi după 30 de zile vă spun iarăși, Salutare! M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile”, scria Andrei Gheorghe pe Facebook.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa. Cauzele decesului nu sunt clare în acest moment.

Andrei Gheorghe aprezentator și realizator de radio și televiziune din România. El a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), din cadrul Universității București.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; “Videomania”, “Vineri 13′). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” “13-14”), și “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

În 2002 și 2003, el a realizat, la Antena 1, emisiunea “Gheorghe”, iar la Radio 21, apoi la Radio Total, a realizat, între 2005-2006, emisiunea “13-14 cu Andrei”.

În 2004 a fost realizator de emisiuni (“Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”.

Totodată, el a deținut și funcții de conducere la posturile TV la care a lucrat. A fost director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția “Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul “Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile