MENIU CAUTĂ
21 Noi. 2014 17:20 , de Alina Serea

ULUITOR! CE au SCRIS ieșenii pe BULETINELE de VOT

Distribuie

Potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Iaşi, 6.142 de buletine de vot au fost anualte la cele 714 secţii amenajate în judeţ la alegerile prezidenţiale. Multe dintre buletinele de vot nu au fost însă anulate din neştiinţa alegătorilor, ci din cauza mesajelor pe care aceştia au vrut să le transmită.
'Pe cine să votezi? Nişte hoţi, trădători de ţară. Aţi distrus conştiinţa oamenilor, pe om l-aţi desfiinţat ca fiinţă, sunteţi trădători de ţară, neam, aţi distrus industria, învăţământul. Să nu dea Dumnezeu cel sfânt/Să vrem noi sânge, nu pământ. Dumnezeu să vă judece”, este unul dintre textele scrise pe buletinele de vot anulate.
Alţi alegători au scris: „Se pare că în România specia dominantă nu mai este omul, ci măgarul”, „Nu am ştiut ce trântor să aleg”, „Am scăpat de un drac şi dăm de altul. Unde e Vlad Ţepeş?”, „Monarhia salvează România” sau „Refuz să fiu complice la înscăunarea unui preşedinte care să mă ia de prost”.
Pe alte buletine de vot alegătorii au desenat cu pixul chenare şi au scris nume ale unor domnitori români, foşti şefi de stat, actori sau personaje de desene animate – Vlad Ţepeş (acesta fiind cel mai invocat), Regele Mihai, Traian Băsescu, Nicolae Ceauşescu, Chuck Norris, Bob Marley sau Batman – peste care au pus ştampila cu menţiunea „Votat”, scrie Mediafax.
 
 

Citește mai multe despre Alegeri prezidențiale pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii