MENIU CAUTĂ
, de Livia Lixandru

Un an de la moartea Ionelei Prodan. Anamaria a organizat astăzi parastasul mamei sale

Distribuie

A trecut un an de la moartea artistei de muzică populară, Ionela Prodan. Astăzi, fiica ei Anamaria a organizat un parastas, urmând să dea mai multor oameni nevoiași care vor primi de pomană pachete în memoria regretatei artistei. 

Gabriela Luncuțar, omul de încredere al Anamariei Prodan a povestit ce se întâmplă la cimitir astăzi, 6 aprilie. „Astăzi am pregătit la fel, în mare detaliu, peste 70 de pachete pe care le vom împărți aici pentru oamenii nevoieși, s-au împărțit la căminele de bătrâni, am mers la 3, vom merge azi la alteel să împărțim mâncare caldă și produse care îi plăceau doamnei Ionela Prodan. A ținut foarte mult Anamaria să pună produse de calitate și pungile să fie foarte încărcate, pentru ca oamenii să poată mânca bine”, a spus aceasta.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de organizarea parastasului mamei sale.

„De peste 1 lună de zile, Anamaria pregătește acest parastas, este o zi de mare importanță pentru ea, nu doar că este extrem de afectată… Este foarte emoționată și așteptăm să ajungă aici, a spus ea, cred că la ora 11, că atunci va începe slujba de pomenire a parastasului, am pregătit detaliile pentru astăzi și cam atât…

S-au cheltuit peste 9000 de euro pentru acest parastas dar nu s-a pus niciodată problema banilor. A zis că vrea să fie de toate, mâncare caldă pentru cei de la azil, să fie perfect”,  a spus Gabriela Luncuțar, la „Star Matinal”.

Ionela Prodan a murit în luna aprilie a anului trecut, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.


Citește și:

Analiză obiectivă a site-ului Dela0.ro în cazul procurorului Augustin Lazăr. Jurnalista Diana Oncioiu a mers la Aiud pentru a vorbi cu membri ai comisiei de liberări și a contactat alți disidenți închiși în penitenciarul din Alba

Citește mai multe despre Anamaria Prodan, ionela prodan și parastas pe Libertatea.

Comentarii