Așa a părut și mierea tartinabilă, mai spune producătorul Gabriel Rășcanu, care susține că a găsit o formulă complet naturală prin care mierea capătă o consistență semisolidă, nu curge și se întinde ușor pe felia de pâine, potrivit vremeanoua.ro.
„Noi am schimbat textura mierii de albine, fără să-i schimbăm proprietățile miraculoase, transformând-o într-o cremă delicioasă, care se întinde pe pâine sau biscuiți mult mai ușor și nu curge”, spune producătorul de produse apicole din Vaslui, despre mierea tartinabilă.
A doilea produs apicol inovativ este “cioco mierea” sau „ciocolata albinuțelor”, care este un amestec de cremă de miere polifloră cu pudră de cacao. Cele două produse au fost lansate în urmă cu câteva zile, la un târg al recoltei din Vaslui.
Producătorul a explicat compoziția produsului, spunând că toată materia primă folosită este complet naturală.
„Părinților le transmitem că este un produs făcut numai din ingrediente naturale, fără conservanți sau grăsimi vegetale, iar contribuția noastră este infimă pe lângă opera desăvârșită a albinelor de aur ale Vasluiului. (…) E știut faptul că toții copiii sunt înnebuniți după celebrele branduri de ciocolată la borcan, dar când te uiți pe etichetă înlemnești. Vezi grăsimi vegetale, margarine de fapt din ulei de palmieri sau alte plante. Nu mai spun de grăsimile hidrogenate. Ele sunt o adevărată bombă pentru trupurile firave ale generației celor mici. De aici s-a născut ideea de a crea o ciocolată din miere de albine. Noi credem că ne-a reușit, mai ales că Cioco Miere are 95% miere și 5% cacao”, a mai spus Gabriel Rășcanu.
Sursa foto: Vremea Noua
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro