De Mihai Toma,

Serviciile de urgență au fost anunțate, sâmbătă, că în comuna Fârdea, 87 de kilomteri de Timișoara, un băiețel de 4 ani a fost lovit de un autoturism.

Mai multe echipaje de poliție și salvare au mers la locul indicat prin apelul de la 112, iar personalul medical a stabilit că băiatul trebuie transportat de urgență la spital.

Martorii au început să plângă

Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol, de la Timișoara, elicopterul SMURD.

Localnicii au dezvăluit unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter era chiar tatăl micuțului. Scena dramatică i-a făcut pe mulți dintre martori să plângă.

Copilul, în afara oricărui pericol

Băiatul a fost preluat și transportat la Timișoara.

Primele examene medicale indică faptul că micuțul este în afara oricărui pericol.

Băiețelul a fost accidentat după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să vadă o mașină care circula regulamentar. Micuțul se afla la bunici.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, a explicat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.30 pe DJ 681.

O tânără de 19 ani l-a acroșat pe băiețel

”O tânără de 19 ani se afla la volanul mașinii care l-a acroșat pe micuțul rămas, probabil, nesupravegheat pentru câteva fracțiuni de secundă. Băiatul a fost preluat de medici, am înțeles și eu din presă că tatăl lui era unul dintre salvatori. Este bine, accidentul a fost considerat ușor. Pe de altă parte, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a explicat Aurora Voicilă.

Citeşte şi:

Ce reguli trebuie respectate în tren, în metrou şi în avion, în starea de alertă. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Schimbările din legislația muncii în Germania, după infectarea românilor cu COVID-19 în abatoare, au ajuns și în presa britanică. Ce scrie The Guardian

Ce fac elevii, dacă în ziua Evaluării Naționale și a BAC-ului, au temperatura mai mare de 37,3 grade? Răspunsul Avocatului Poporului

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor