Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un avion a luat foc pe pista de decolare, dar cei de la compania aeriană au spus că pasagerii n-au fost puși în pericol!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un avion a luat foc pe pista de decolare, dar cei de la compania aeriană au spus că pasagerii n-au fost puși în pericol!

VIDEO | Un avion a luat foc pe pista de decolare, dar cei de la compania aeriană au spus că pasagerii n-au fost puși în pericol!

Pasagerii dintr-un avion Boeing 737, care mergeau de la Moscova la Mahacikala, zborul fiind operat de compania rusă Utair, au observat cum prin motorul din dreapta ieșeau flăcări.

Avionul se afla pe pista de decolare și motoarele de abia fuseseră pornite. Oamenii au informat imediat echipajul, au deschis chiar și o ușă de urgență. Unii au ieșit pentru a vedea ce se întâmplă, dar la solicitarea membrilor echipajului, s-au întors în avion, a notat rt.com.

Cei de la compania aeriană au spus că nu e ceva neobișnuit: „Situația nu e ieșită din comun, avionul este perfect operațional, nimic nu a reprezentat o amenințare pentru siguranța călătorilor”. Până la urmă au schimbat aeronava care a plecat spre Mahacikala.


Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Close
Închide
  Close