Mergi direct la conținut »
Un bărbat a avut șocul vieții când și-a verificat contul! "Am câștigat la loterie?"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a avut șocul vieții când și-a verificat contul! "Am câștigat la loterie?"

Un bărbat a avut șocul vieții când și-a verificat contul! „Am câștigat la loterie?”

Daniel Levene, un bărbat din Manhattan (SUA), care, ce coincidență, lucrează în domeniul financiar, și-a verificat contul de pe E-Trade și a avut un șoc: compania a depozitat, accidental, în contul său suma de aproape 90 de milioane de dolari dolari, a informat nypost.com.

E-Trade este un companie financiară uriașă din Delaware, care are peste 3.600 de angajați, și care rulează în diverse operațiuni financiare sume de ordinul miliardelor de dolari. „Monstrul” financiar care datează din 1982 oferă inclusiv consultanță în privința investițiilor online.

Când Daniel Levene și-a verificat contul de pe E-Trade și a văzut că este mai bogat cu aproape 90 de milioane de dolari, nu i-a venit să creadă: „Oare am câștigat la loterie?”, s-a întrebat bărbatul, care a făcut un screenshot cu pagina unde apărea mai bogat. 

A glumit cu un  prieten

Omul în vârstă de 50 de ani n-a retras banii, nu i-a transferat într-un cont elvețian sau din cine știe ce alt paradis financiar. El și-a sunat un prieten și a glumit cu el: „Hai să mergem la Monaco, cumpărăm un iaht și ne ducem și vedem și Marele Premiu (n.r. – cursa de Formula 1)”.

„Evident, am știut că este o greșeală”, a spus bărbatul. Omul, care lucra în sistemul financiar, le-a scris celor de la E-Trade și le-a atașat o poză cu contul îmbogățit și i-a întrebat: „Am câștigat la loterie?”.

Contul lui Levene s-a îmbogățit peste noapte

Contul lui Levene s-a îmbogățit peste noapte

După 90 de minute, contul lui Daniel Levene a „slăbit” la loc. Nimeni n-a explicat cum a ajuns o sumă atât de mare în contul lui Daniel Levene.

Un francez a fost mai norocos. A câștigat de două ori la loterie. Și banii i-au rămas!


CITEȘTE ȘI: Lovitură de teatru: pentru că magistrații pot cumula pensia cu salariul, venitul unui judecător al ÎCCJ „pensionat pe hârtie’ poate ajunge la 40.000 de lei pe lună!

Close
Închide
  Close