Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șofer prins sub TIR-ul pe care îl repara, într-o parcare din Hunedoara. Operațiunea de salvare a fost una dificilă (FOTO)

Șofer prins sub TIR-ul pe care îl repara, într-o parcare din Hunedoara. Operațiunea de salvare a fost una dificilă (FOTO)

Un bărbat de 32 de ani remedia o defecţiune la autotrenul parcat într-un refugiu din localitatea Gurasada, județul Hunedoara, pe Drumul Național 7 (DN7), când sistemul pneumatic de ridicare al cabinei a cedat şi l-a prins pe șofer sub TIR.

De Dragoș Tănase,

O echipă de pompieri, specializată în descarcerare şi prim-ajutor, din Deva și Ilia, a sosit imediat pentru salvarea unui bărbat prins sub un autotren, dar operațiunea a fost una dificilă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Echipajul de pompieri a utilizat echipamentele aflate în dotarea autospecialei de descarcerare grea, a stabilizat autotrenul și a ridicat cabina la nivelul ce permitea extragerea victimei.

Bărbatul, conştient şi cooperant, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Deva, fiind suspect de traumatisme prin strivire.

Anul acesta, în luna februarie, două TIR-uri s-au ciocnit, tot în Hunedoara. Și atunci a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare (FOTO).

FOTO – ISU Hunedoara


Citește și… Doi copii și o femeie gravidă se află printre cei cinci răniți într-un accident din Hunedoara. Cu toții mergeau la Mânăstirea Prislop


 

 
 
Close
Închide